Menu
0 emne(r) Kr. 0,00
0

Garanti og returnering

Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får varen i fysisk besiddelse. Det vil sige den dag, hvor du afhenter pakken i en GLS pakkeshop, eller den dag hvor fragtmanden leverer varen eller stiller den på din adresse efter aftale med dig.

Hvis du har bestilt flere varer på samme ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra, at du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den efterfølgende hverdag.

Undtagelser til fortrydelsesretten
Du kan miste din fortrydelsesret, hvis du bryder emballeringen på olie, ukrudts- og skadedyrsbekæmpelse, græsfrø, rengøringsmidler og renseservietter.

Det er ikke muligt at fortryde dele af et køb, når produkterne er købt som sæt eller bundle.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten
Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan f.eks. en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den.

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. Find formularen her

Du kan også bruge den standardfortrydelsesformular, som vi har sendt til dig. Find formularen her.

Vi kvitterer straks pr. e-mail for modtagelse af din fortrydelse.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende varen til MASNOR, C/O Kvissel Smede- og Maskinforretning Hørmestedvej 335, 9870 Sindal uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har givet os besked om fortrydelsen. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Returomkostninger
Du skal selv betale for returnering af varer.

Varer under 35 kg kan sendes med Postnord, se priser her. Hvis varen vejer mere, kan du finde priser på pakke- og palleforsendelser her – også for private.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Pakker sendt til os pr. efterkrav indløses ikke.

Følger af fortrydelse
Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger for varekøb og eventuelle leveringsomkostninger, som vi har modtaget af dig. Refundering af leveringsomkostninger sker dog kun, hvis alle varer på ordren returneres.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt at indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen og emballage
Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den som ny til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, som du skal have tilbage.

Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt pakket ind, når du returnerer den. Du har nemlig selv ansvaret for pakken / varen, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Reklamation – hvis der er noget galt med varen
Transportskader og manglende kolli må gerne påtales omgående til den, der bringer varerne. Vi anbefaler, at du reklamerer over transportskader hurtigst muligt og senest 2 måneder efter levering.

Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den – f.eks. en materiale- eller fabrikationsfejl – finder købelovens regler anvendelse.

Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Erhvervsdrivende har dog kun 12 måneders reklamationsret ved køb på www.masnor.dk.

Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Pakker sendt til os pr. efterkrav indløses ikke.

Transportskader og manglende kolli skal omgående påtales til den, der bringer varerne.

Oplysning om klagemuligheder
Hvis vi ikke kan blive enige, kan du indgive en klage over en vare købt hos os til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af klage. Det er særligt relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klager indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af klage skal du angive vores e-mail adresse Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..